Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (3.36 secunde)
Pentru el a inceput numaratoarea inversa. Plecarea de la putere a PDL va insemna, cat de curand, suspendarea si demiterea sa.
Nu mai poate inversa trendul, in ceea ce priveste procentele PDL(ARD). Mai mult, nimeni n-a masurat inca efectul afacerii Oltchim.
A inceput numaratoarea inversa! Basescu are o serie de ultimatumuri pentru Parlament Presedintele Traian Basescu a trimis o noua scrisoare Parlamentului.
Numaratoarea inversa pentru USL a inceput. Zilele USL sunt asadar numarate. Proiectul politic ar fi putut sa se incheie pe 30 decembrie prin neadoptarea bugetului daca Victor Ponta nu ar fi ajuns la un compromis cu presedintele Traian Basescu care a promulgat importantul act normativ.
Este vorba de procedura de “taxare inversa“ pentru tranzactiile cu astfel de bunuri, efectuate in tara intre platitorii de TVA.
Pe de alta parte insa, in cazul in care vor incepe si importatorii sa cumpere valuta, trendul s-ar putea inversa.
Si cum deja a inceput numaratoarea inversa pentru zilele de concediu, cei care nu-si permit o scurta vacanta in statiunile din strainatate, in voga de ceva timp, ar putea lua in calcul statiunile montane de la noi.
Tendinta naturala de scadere a euro - care a revenit in piata dupa ce in perioada anterioara BNR intervenise pentru a inversa curba de evolutie a raportului euro/leu nou - se compune asadar cu o volatilitate excesiva a cursului euro-dolar si face ca in acest fel operatiunile cu dolari SUA sa fie cele mai riscante”, sint de parere analistii de la societatea de consultanta in investitii KTD Invest.
Banii din strainatate cresc inflatia Influenta negativa pe care acesti bani o au asupra economiei romanesti este de fapt o perspectiva inversa a influentei pozitive.
Alti specialisti ai domeniului, citati de un post de televiziune, apreciaza ca, desi momentan casele reprezinta 80% din totalul locuintelor construite, trendul se va inversa.
Potrivit specialistilor www.121.ro, tipul cronologic pune accent pe educatia si activitatea profesionala ale candidatului in ordine cronologica, de obicei, inversa, adica incepand cu ultimul loc de munca si terminand cu primul.
Este insa valabila si varianta inversa: strainii care muncesc in Galati in baza unui contract de munca vor primi si ei alocatii, indemnizatii si alte prestatii potrivit legilor romanesti, iar in cazul in care acestea sint mai mari, tara de provenienta le va achita diferenta.
Spre deosebire, in statele vest-europene, structura cheltuielilor este aproape inversa. Astfel, vest-europenii cheltuiesc 10% pentru alimente si peste 50% din veniturile lunare pentru servicii.
Potrivit Codului fiscal, intrat in vigoare la 1 ianuarie, importatorii nu au mai platit TVA in vama, ci au aplicat taxarea inversa mentionand taxa in acelasi decont ca taxa de plata si cea deductibila.
Greu cu colectarea Cu toate ca numaratoarea inversa pentru colectarea acestor tipuri de deseuri a inceput, multe firme din domeniu nu vin in intampinarea clientilor.
Potrivit Codului fiscal, intrat in vigoare la 1 ianuarie, importatorii nu au mai platit TVA in vama, ci au aplicat taxarea inversa mentionand taxa in acelasi decont ca taxa de plata si cea deductibila.
In domeniul taxarii, ministrii vor aborda problemele referitoare la combaterea evaziunii fiscale prin neplata TVA si vor dezbate optiunile oferite de sistemul de taxare inversa, potrivit caruia taxa datorata in cadrul unei tranzactii efectuate intre companii este, de regula, transferata de la compania care furnizeaza servicii la cea care le primeste.
Astazi si maine sunt ultimele zile in care investitorii interesati pot depune scrisorile de intentie pentru privatizarea fabricii de automobile de la Craiova, anunta The Money Channel.
Cele mai multe masini înmatriculate au fost cele noi, însa în perioada urmatoare raporturile s-ar putea inversa rapid. Ramâne doar ca guvernul sa prezinte noua metodologie de calcul pentru taxa de prima înmatriculare.
Conducerea societatii Apa Canal a anuntat ca peste aproximativ doua saptamini va fi finalizat planul conform caruia vor fi realizate concedieri colective.
google-analytics.com